Spices 4 Smoothies

Spices 4 Smoothies
Spices 4 Smoothies Spices 4 Smoothies Spices 4 Smoothies
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €19,50
Excl. BTW: €18,40
Aantal:    of toevoegen aan Verlanglijst

Omschrijving

Wat is er zaliger dan je dag te beginnen met een fruitig ontbijtdrankje? Een smoothie is snel klaar, geeft je een energieboost, en je kan er eindeloos mee variëren naargelang de seizoenen en je humeur. Of trakteer jezelf op een smoothie als vieruurtje: je hebt weer energie voor de rest van de avond. 

Lassi’s en smoothies krijgen extra smaakdiepte en verrassende accenten wanneer je ze afwerkt met Spice Mix Blends, de evenwichtige specerijenmengelingen van Food Travellers. Smoothies hoeven niet altijd zoet en zacht en vrouwelijk te smaken, de Purple Rain (met tomaat, rode biet, citroen en limoen en Spice Mix Blend Tikka) is een gedurfd drankje dat een bloody mary doet blozen. Hou je van een drankje met nog meer pit? Voeg dan wat extra Kashmir chili toe, dat helpt de vertering en is bovendien een bron van vitamine C.

Bij Spice Mix Blends worden 10 tot 15 specerijen gemengd rond een hoofdspecerij om een volledigere, complexere smaak te verkrijgen. De balans tussen de verschillende specerijen zorgt er ook voor dat je lichaam maximaal profiteert van de heilzame effecten van specerijen als gember, kurkuma, chili… waardoor ze een perfecte aanvulling vormen op fruit en de groenten

 

 

 

Bekijk ook... (14)