Privacybeleid

Gebruik van uw persoonlijke gegevens voor reclamedoeleinden
Mits u daarmee akkoord gaat, gebruiken we met het oog op een individuele klantenservice gebruiken wij uw adresgegevens ook voor eigen reclamedoeleinden. Uw gegevens worden niet doorgegeven voor externe marketingdoeleinden.
Opmerking: u kunt op elk ogenblik bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor reclamedoeleinden

Gegevensverwerking – te uwer informatie
Bij alle gegevensverwerkingsprocedures, d.w.z. de registratie, de opslag en het gebruik van gegevens nemen wij de actuele wettelijke gegevensbeschermingsvoorschriften strikt in acht. U kunt de Travellers-website op elk ogenblik bezoeken zonder persoonlijke gegevens te moeten meedelen of achter te laten.
Om de kwaliteit van de website telkens te kunnen verbeteren, slaan wij echter de gegevens over de toegang tot de verschillende pagina's op. Deze gegevens worden echter opgeslagen zonder dat hierbij naar een bepaalde persoon wordt verwezen; dit betekent dat de gegevens anoniem zijn en niet in verband met uw identiteit kunnen worden gebracht.
Uw persoonlijke gegevens worden mits binnen het wettelijk toegestane kader door ons in sommige gevallen opgeslagen:

Te dien einde kunnen de volgende gegevens worden opgeslagen:

Om een optimale service voor onze klanten te garanderen, geven wij de gegevens door aan andere ondernemingen voor zover dit wettelijk is toegestaan. De gegevens worden uitsluitend doorgegeven om het contract volgens de voorschriften te kunnen uitvoeren.
Bij bijzonder gevoelige gegevens bieden wij u de mogelijkheid om de gegevens gecodeerd over te dragen. Op deze manier zijn uw persoonlijke gegevens bijzonder goed beschermd tegen onbevoegde toegang door derden. Er wordt gecodeerd volgens de recentste technische veiligheidsstandaard.